С.В.
пластычны спектакль у 1-й дзеі паводле п’есы А.Чэхава “ВІШНЁВЫ САД”
“С.В.” – фантазія на тэму знакамітай п’есы “Вішнёвы сад” А.Чэхава, дзе з лёгкасцю перамешваецца смешнае і сумнае, дзе акцёры пластыкай і танцам перадаюць складаныя пачуцці і дзе глядач вучыцца саперажываць без дапамогі слоў.. Музычная пластычная трагікамедыя распавядае пра лёс людзей, пра іхнае адзіноцтва і неразуменне адзін аднаго, пра безвыходнасць падзей і пра тое, што яны нічога няздольныя змяніць у лёсе герояў. Героі п’есы не прамаўляюць маналогаў і дыялогаў: кожны з іх жыве ў сваім свеце і не чуе іншых. Ролю Памешчыцы выконвае заслужаная артыстка Рэспублікі Беларусь і Аўтаномнай Рэспублікі Крым Зоя Белахвосцік.
- Рэжысёр: Павел Адамчыкаў
- Прэм’ера: 30.01.2004
- Працяг: 1.20
С.В.
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться12007-08-27 03:05:49
Поделиться22007-08-27 03:08:45
Читала пьесу "Вишнёвый сад"-была под впечатление. Произведение вроде не насыщенно философией, не загружает, на первый взгляд глуповатое и недалёкое, но, как говориться, если капнуть глубже... Отличная постановка
Поделиться32007-09-22 17:23:18
Я глядзела гэтую пастанову, вельмі спадабалася! Асабліва Зоя Белахвосцік, якая выконвала галоўную роль)) Падабаецца, што С.В. зусім не падобны на іншыя спектаклі, незвычайны. Шмат выдатных задумак.
Поделиться42007-09-23 13:14:11
Мне кажется, что игра Зои Белахвостик заслуживает огромного уважения. Любой спектакль с её участием(из тех, что я видела) неповторим и очен ярок. Она талантливая актриса.
Ну, и конечно, нельзя списывать со счетов и режиссерские задумки